Feedback geven en ontvangen

Je oefent hoe je feedback kan geven op een voorzichtige, maar toch duidelijke manier. Maar ook hoe je juist reageert als iemand jou een opmerking geeft. Dat is echt de moeite waard, want van kritiek kan je iets leren over jezelf. Er positief mee omgaan is trouwens ook goed voor de sfeer in je team. Net zoals een complimentje af en toe, want ook daarin gaan we ons oefenen. Aan de hand van verschillenden opdrachten oefen je deze vaardigheid in. Deze workshop wordt georganiseerd door de seniorenwerking van Hoboken i.s.m. Vormingplus regio Antwerpen.

Vrijdag 4 juli 2014
DC Kleine Heide, Alfred Nobellaan 7-9
14u00 tot 17u30
Meer info: district.hoboken@stad.antwerpen.be of 03 338 30 63
http://www.zorgbedrijf.antwerpen.be/onze-diensten/dienstencentra/onze-centra/dienstencentrum-klein-heide

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.