Wandelzoektocht rond Nello en Patrasche

Marc Daems van Nello’s Droomgenootschap: “De wandeling start in de Kapelstraat aan het beeldje van Nello en Patrasche. Je leert bij over Hoboken en de woningen onderweg. Voor een groot stuk wandel je in de natuur. Het wijst zich uit: lees de instructies in het boekje, hou de weg in ‘t oog en los de vragen op. Soms is het even zoeken. Je kan alle vragen buiten oplossen, je hoeft nergens aan te bellen. Bij het boekje zit ook nog een bon voor een gratis consumptie. Daarmee kan je in één van de horecazaken genieten van een Nello’s blonde of donker biertje. Als je nadien de antwoorden binnenbrengt, maak je kans op een mooie prijs. Die reiken we in oktober uit.”

Boekje te verkrijgen bij Interstudio, Connaisseur, Ababbel en de Kiosk (Kapelstraat en Kioskplaats)

3 euro
Duur: 2,5 tot 3 uur

U kan deelnemen aan een wandelzoektocht die u leidt langs de weg die Nello, Patrasche en de grootvader iedere dag aflegden.
www.hoboken.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.