De koningin zonder land

Er was eens een koninkrijk dat door een reusachtige golf werd meegesleurd in zee. Alleen de koning en de zwangere koningin konden ontsnappen. Tijdens hun vlucht beviel de koningin van een dochter. De prinses groeit op tot een vreemd meisje: ze kan door muren kijken en de toekomst voorspellen. Bovendien houdt ze niet van het leven op de grond. Daarom loopt ze altijd op stelten en woont ze in een boomhut. Hoe lang houdt ze dit leven op grote hoogte vol?
Je komt het te weten in deze fascinerende voorstelling van Muziektheater Transparant. Je wordt meegetrokken in de bevreemdende wereld van de prinses. Drie vrouwen vertolken elk op hun manier het verleden, het heden en de toekomst van de prinses. Een muzikaal sprookje over een kind dat opgroeit zonder kans om terug te keren naar haar land. Rondom een reusachtige hangende stad van hutten kijk je op naar DE KONINGIN ZONDER LAND die haar weg zoekt hoog boven de grond. DE KONINGIN ZONDER LAND speelt voor grote en kleine mensen vanaf 7 jaar op een overdekte locatie waar je rond de hangende stad zit

Di 05 t/m za 23 augustus, op dinsdag t/m zaterdag 20u
PRIJS: ‚ā¨ 6 DUUR: 70 min
Hangar aan hoek Van Praetstraat en A. Greinerstraat (voorheen Vulkaanstraat), Hoboken http://www.zomervanantwerpen.be/theaterenzo/detail/de-koningin-zonder-land
(Foto: Van Esbroeck & Delissen)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.