100% tieners@park

In juli konden kinderen zich elke dinsdag uitleven in park Sorghvliedt in Hoboken. In augustus is het de beurt aan tieners. 12- tot 18-jarigen kunnen er vanaf 5 augustus gratis proeven van krolf, rolstoelbasketbal, zomerbiathlon en pannavoetbal.

In augustus kunnen tieners op dinsdag terecht in park Sorghvliedt voor een sportieve namiddag. Alle activiteiten zijn gratis en vinden plaats van 14 tot 16 uur op het grasveld aan de atletiekpiste. Enkel het rolstoelbasketbal vindt plaats op een andere locatie, namelijk aan het basketbalveld aan park Broydenborg (vlak naast park Sorghvliedt). Inschrijven is niet nodig. Deelnemers wordt aangeraden sportschoenen en sportieve kledij te dragen. Bij warm weer brengen ze het best een flesje water mee.

Naast de vele A-kaartactiviteiten van jeugddienst Hoboken waarvoor er moet ingeschreven worden, is er ook heel de zomer een open aanbod voor kinderen en jongeren. Alle activiteiten worden begeleid door de monitoren van jeugddienst Hoboken. Meer info over de activiteiten in Hoboken vinden geïnteresseerden op  www.uithuishoboken.be.

Programma:

  • 05 augustus: krolf
  • 12 augustus: rolstoelbasketbal
  • 19 augustus: zomerbiathlon
  • 26 augustus: pannavoetbal

    Geef als eerste een reactie

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.