Begeleide wandeling op het binnenfort

Fort 8 van Hoboken is een vat vol verhalen. Kom naar de gratis begeleide wandelingen op zondagen 10 augustus, 12 oktober, 9 november, 14 december en onze gidsen vertelt er u alles over. Zoals gewoonlijk start de wandeling om 14 uur aan het witte houten huis, Schansstraat 7.
Het Fort van Hoboken. Het blijft verrassen, keer op keer.
Bezoek de Facebookpagina van Gidsenwerking Fort 8 Hoboken (G√©-√®F 8) en klik op ‘Vind ik leuk’ om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten en wandelingen. Volg onze activiteiten in fort 8 en win gratis tickets voor de pontonbrug of voor een bezoek aan het fort van Liezele.
Kan je er deze maal niet bij zijn? Kijk in onze uit-agenda voor de volgende rondleidingen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.