Gratis of bijna gratis sporten

Voelt u de sportvibe kriebelen? In het najaar zijn er verschillende initiaties die u kan volgen. Gratis of tegen een zeer voordelig tarief.

  • Kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar kunnen pingpongen op woensdag 1, 8, 15 en 22 oktober in de Albert Einsteinlaan 50.
  • Volwassenen kunnen leren zwemmen vanaf donderdag 2 oktober in zwembad Sorghvliedt aan de Krijgsbaan 20. U kan zich inschrijven voor tien lessen. Vorige deelnemer Paul is alleszins enthousiast: “Nu kan ik eindelijk met mijn kleinkinderen gaan zwemmen!”¬†
  • Om tien lessen salsa te volgen tijdens de week kan u dan weer terecht in drie dienstencentra in Hoboken: Victor De Bruyne, Klein Heide en Portugesehof. Vanaf 15 september kan u zich daar inschrijven voor de maand oktober. “We lachen, zwanzen en dansen” vertelt Christine daarover.
  • Op woensdag kunnen jongeren gaan zaalvoetballen in sporthal Atheneum op de hoek van de Distelvinklaan en de Krijgsbaan. U betaalt een klein bedrag per training. Ali: “Ik kijk elke woensdag uit om na school naar de training te komen.”

Meer info:
Dimitri Van Gestel, buurtsportmedewerker
UiThuis, Kapelstraat 64
Elke woensdag van 16 tot 18 uur
tel. 03 292 65 35 of dimitri.vangestel@stad.antwerpen.be
Bron: Hoboken.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.