Dansen op zondagmiddag

“Enkele gebruikers van Hobokense dienstencentra droomden ervan om nog eens op zondagmiddag te gaan dansen. Dienstencentrum Victor De Bruyne besloot dan ook om op twee zondagen een gratis Thé-dansant te organiseren”, vertelt dienstencentrumleider Pascal Van Der Heyden.

DJ Jos, een rasechte Hobokenaar van rond de zeventig, komt muziek uit de jaren zestig draaien. Iedereen is welkom om zich vanaf 13 uur op de dansvloer te wagen. “Vroeger ging men inderdaad op zondagmiddag dansen. Er zijn ouderen die tijdens het weekend soms maar weinig activiteiten hebben. We dachten dat het leuk was om op hun vraag in te gaan”, besluit Pascal.

Zondag 24/8/2014 van 13 tot 17.30 uur

Dienstencentrum Victor De Bruyne
Paul-Henri Spaaklaan 5
Info: 03 289 14 70
www.hoboken.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.