Uitgebreid ontbijtbuffet in De Schorren

Het ontbijt moet ons 25 % van de benodigde dagenergie leveren. Een flink ontbijt is bovendien noodzakelijk om je gedurende de voormiddag een maximaal prestatievermogen te garanderen, zowel op intellectueel als op lichamelijk vlak…

Ontbijten kan ook op een feestelijke manier. En dat weten ze bij Taverne De Schorren maar al te goed. Daarom verzorgen ze op zondag 7 september een rijkelijk ontbijtbuffet met het typisch English breakfast. Verder kan u nog kiezen uit koffiekoekjes, pistolets, kazen, koude gerechten, ontbijtgranen, charcuterie en diverse dranken. En u krijgt er nog een heerlijk glaasje cava bovenop.

Wanneer: Zondag 7 september tussen 10u00 en 13u00
Waar: Taverne De Schorren, Graspolderlaan 32
Prijs:¬† ‚ā¨16 p.p.
 

Plaatsen zijn beperkt. Reservatie verplicht in Taverne De Schorren of via 03/828.49.96

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.