Vrijwilliger in de spo(r)tlight: Dimitri Deleau

Dimitri Deleau is een vaste waarde in het Jespo-vrijwilligersteam. Hij is actief bij Jespo After School, is hoofdverantwoordelijke van ‘Omnisport Hoboken‘ en begeleidt regelmatig één van onze sportweken.

Dimitri Deleau

Dimitri kwam bij Jespo via een stage van Artesis-Plantijn. Een jaar nadien gingen we op zoek naar vrijwilligers voor ‘Omnisport Hoboken’. Zijn stage was hem goed bevallen en hij heeft dan ook niet getwijfeld om zich hiervoor te engageren.
Kennen jullie een Hobokense vrijwilliger die ook een plaatsje in de spotlight verdient? Geef ons een seintje via redactie@zoveelmeerhoboken.be (y)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.