We tellen af!

// Copyright (C) 2010 Ryan Wittering @ Webmaster Web – http://www.wmweb.nl // URL: http://www.wmweb.nl/generators/javascript_countdown function do_wmweb_countdown_wmweb_countdown_1409653774393() { // begin variabelen – var na_countdown = “De timer is afgelopen.”; var voorvoegsel = “Nog”; var achtervoegsel = “wachten!”; var style = “font-family: Arial; font-size: 14px; color: #000000;”; var toon_seconden = false; var toon_minuten = true; var toon_uren = true; var toon_dagen = true; var stamp_datum = 1410681600; var divid = “wmweb_countdown_1409653774393”; // – einde variabelen var stamp_nu=Math.round(new Date().getTime()/1000);var sum=Math.round(stamp_datum-stamp_nu);if(sum<=0){document.getElementById(divid).innerHTML="“+na_countdown+”“;}else{var te_tonen_dagen=0;if(toon_dagen==true){te_tonen_dagen=Math.floor(sum/86400);if(te_tonen_dagen>0){sum=Math.floor(sum%86400);}}var te_tonen_uren=0;if(toon_uren==true){te_tonen_uren=Math.floor(sum/3600);if(te_tonen_uren>0){sum=Math.floor(sum%3600);}}var te_tonen_minuten=0;if(toon_minuten==true){te_tonen_minuten=Math.floor(sum/60);if(te_tonen_minuten>0){sum=Math.floor(sum%60);}}var te_tonen_seconden=0;if(toon_seconden==true){te_tonen_seconden=sum;}var items=[];items[0]=[];items[0][‘name’]=’dagen’;items[0][‘nameOne’]=’dag’;items[0][‘amount’]=parseInt(te_tonen_dagen);items[1]=[];items[1][‘name’]=’uren’;items[1][‘nameOne’]=’uur’;items[1][‘amount’]=parseInt(te_tonen_uren);items[2]=[];items[2][‘name’]=’minuten’;items[2][‘nameOne’]=’minuut’;items[2][‘amount’]=parseInt(te_tonen_minuten);items[3]=[];items[3][‘name’]=’seconden’;items[3][‘nameOne’]=’seconde’;items[3][‘amount’]=parseInt(te_tonen_seconden);var showedItems=[];for(i in items){var item=items[i];if(item[‘amount’]!=undefined&&item[‘amount’]>0){showedItems.push(item);}}var result=””;for(i in showedItems){var showedItem=showedItems[i];i=parseInt(i);if(showedItem.amount!=undefined){if(i+1==showedItems.length&&i>0){result+=’ en ‘;}else if(i>0){result+=’, ‘;}result+=showedItem[‘amount’]+’ ‘+(showedItem[‘amount’]==1?showedItem[‘nameOne’]:showedItem[‘name’]);}}}document.getElementById(divid).innerHTML=”“+voorvoegsel+” “+result+” “+achtervoegsel+”“; } setInterval(“do_wmweb_countdown_wmweb_countdown_1409653774393();”,1000);

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.