Nele Bauwens: Ik moet beter luisteren

In ‘Ik moet beter luisteren’ staat Nele Bauwens alleen op het podium. Nostalgische verhalen uit Neles kindertijd in het wonderlijke Pajottenland worden verweven met hartstochtelijke uitlatingen, grappige observaties en de nodige zelfspot over haar complexe liefdesleven in de grootstad. In deze heerlijke autobiografische solo sleurt Nele je mee op haar roetsjbaan en speelt ze zich een weg recht naar het hart en de lachspieren. Snelle bochten met opzwepende theatrale scènes worden afgewisseld met sluit-gerust-je ogen-chansons die Nele zelf begeleidt op haar Wurlitzer piano.

© Koen Broos

“Ik Moet Beter Luisteren is kijken door een stereoscoop: elk plaatje is genieten.”
“Rauw en teder, kwetsbaar en absurd, ontroerend en grappig, eerlijk en ontwapenend.”
Ik moet beter luisteren is een liedjesprogramma dat geen liedjesprogramma is en heeft een titel waarin alvast iedereen zich kan herkennen. Toch?
Voor haar eerste cabaretvoorstelling liet Nele zich begeleiden door Randall Casaer en Dahlia Pessemiers. Ze behaalde met een compilatie uit de voorstelling een plek in de finaleweek van het Leids Cabaret Festival 2013.
Ontdek er alles over op uithuishoboken.be
Wanneer: Zaterdag 8 november 2014 om 20u30.
Waar: UiThuis Hoboken, Kapelstraat 64.
Tickets:  Kassa 10 euro, voorverkoop 8 euro. Bestellen via uithuishoboken.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.