Gezocht: tekentalent tussen 12 en 18 jaar

Van 1 tot 21 oktober kan je deelnemen aan de tekenwedstrijd ‘The Big Draw’ in het UiThuis. Schrijf je in aan de balie en maak kans op een leuke prijs!
De inzendingen voor de tekenwedstrijd worden van 22 tot 26 oktober tentoongesteld. Elke bezoeker kan als jurylid meestemmen voor zijn/haar favoriete tekening. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op zaterdag 25 oktober.
Geen competitiebeest, maar toch zin om te tekenen? De bibliotheek organiseert een grote postkaartenactie. Blanco postkaartjes liggen klaar om met leuke tekeningen versierd te worden. Geef je zelfgetekende postkaarten af aan de balie en wij doen ze op kosten van de stad op de post!

The Big Draw komt voor het eerst naar Hoboken. Dit inspirerende tekenfestival heeft één doel: iedereen aan het tekenen krijgen. Het ontstond in 2000 in Londen en sindsdien hebben steden in meer dan 20 landen meegedaan. Na onder andere Londen, Berlijn, Barcelona, New York en Gent is nu ook Antwerpen aan de beurt, van 22 tot 26 oktober.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.