Stef Kamil Carlens stelt tentoon

Hobokenaar Stef Kamil Carlens is een muzikant in hart en nieren. Het grote volk leert hem kennen als lid van de formatie dEUS, waarin hij basgitaar en zang voor zijn rekening neemt. In ’96 verlaat hij de band om zich meer te gaan richten op eigen projecten, waaronder Moondog Jr., de voorganger van Zita Swoon. Ook Kiss My Jazz van ex-dEUS-collega Rudy Trouv√© kon op zijn medewerking rekenen.
Behalve muzikant is Stef Kamil Carlens ook beeldend kunstenaar. Hij exposeert regelmatig zijn werk, dat bestaat uit schilderijen, sculpturen, collages en installaties. U kan zijn werk binnenkort gaan bewonderen bij Museumstraat 25.

Waar: Museumstraat 25, 2000 Antwerpen
Wanneer: 29 september ‚Äď 11 oktober 2014. Ma-vr: 10u00-12u00/13u00-17u30 en zat 10u00-18u00

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.