Hoboken zoekt Kunstenaars!

Hoboken en Cultuur. Dat zijn twee handen op één buik. Voor twee nieuwe projecten zijn de organisatoren op zoek naar kunstige artiesten.

1. Brialmontmartre

Montmartre
Op 19 oktober zijn kunstenaars  welkom in het binnenfort van fort 8 te Hoboken. Schilders, tekenaars, beeldhouwers  enz.  kunnen zich tonen in tentoonstellingen, demonstraties en workshops in de eerste editie van Brialmontmartre.
Je  krijgt op deze indoor-outdoor kunstmarkt een plaats van max 3 m x 3 m  die je zelf inricht. Je brengt dus zelf zo nodig tafel, stoel, schildersezel of beeldhouwstoel enz. mee. Wees creatief! Laat je inspireren door het échte  Montmartre. Als het weer nog een beetje meezit kun je ook buiten opstellen. Maar ook daar zorg je zelf voor alles.
Opstellen kan vanaf 8 uur ’s morgens. Om 11 uur gaan we van start tot 18 uur.
Inschrijven op fortgidsen@outlook.com of bellen naar 0495 27 05 19.

2. Nieuw Hobokens Kunstenfestival

Initiatiefneemster Suzanne Vuegen
Voor een nieuw Hobokens Kunstenfestival met “K”-niveau is de organisatie op zoek naar vrijwilligers om alles mee in goede banen te leiden. Het Festival zal plaats vinden op 31 mei 2015 rond kasteel Sorghvliedt.
Kunstenaars van 5 tot 99 jaar kunnen deelnemen en alle disciplines zijn welkom.
Kunstige vrijwilligers, sponsors die dit project graag willen ondersteunen en/of kunstenaars die graag meer weten over dit Festival kunnen contact opnemen via suzanne.vuegen@hotmail.com.
Wij houden u uiteraard verder op de hoogte via deze website.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.