Eerste buitenoplaadpunt voor budgetmeters

Infrax maakt het voor klanten met een budgetmeter voor elektriciteit of aardgas makkelijker om hun budgetkaart op te laden. Het netbedrijf heeft buiten aan zijn klantenkantoor in Hoboken een eerste betaalterminal geplaatst die dag en nacht beschikbaar is. Op die manier kunnen de klanten er op elk moment, overdag, ‘s nachts en in het weekend terecht om hun budgetmeter op te laden. 

Frank Vanbrabant, CEO van Infrax: “Deze uitbreiding van onze dienstverlening is een volgende drempelverlagende maatregel om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Eind vorig jaar beslisten we ook al om onze klantenkantoren in Hasselt, Hoboken, Lubbeek en Torhout tijdens de middag open te houden. We streven ernaar dat klanten maximaal bij ons terecht kunnen. En als ze komen om hun budgetmeter op te laden hebben ze daar geen Infrax-medewerker meer voor nodig. Daarom willen we via dit testproject evalueren of we in de toekomst meer buitenterminals zullen installeren.”
 
Om op te laden hebben de klanten enkel hun budgetmeterkaart en een bankkaart nodig. Contant geld komt er niet aan te pas. De terminal geeft instructies tijdens het opladen. Elke transactie verloopt in enkele eenvoudige stappen. De werkwijze is identiek met die van de betaalterminals die nu al in al onze klantenkantoren geïnstalleerd zijn. Maar de openingsuren van onze loketten zijn voor zo’n buitenterminal natuurlijk niet meer van tel. 
Dit testproject zal snel aantonen of de terminals ook veel ’s avonds of in het weekend worden gebruikt. Afhankelijk daarvan bekijken we wanneer en waar we de volgende buitenoplaadterminals installeren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.