Slotfeest ‘Ontdek de natuur in ‘t stad’

Op zondag 28 september nodigen we jou uit voor het slotfeest van de Antwerpse ledenwervingscampagne ‘Ontdek de natuur in ‘t stad’. Met het hele gezin ben je welkom en kan je deelnemen aan tal van activiteiten. Kom gezelligheid opsnuiven, ontdek de prachtige natuur in de Hobokense Polder en laat je er verrassen door animatie.

In de Hobokense Polder word je ondergedompeld in een prachtig stukje natuur. Op de centrale picknickweide kan je bij een drankje, een ijsje of een stuk taart luisteren naar Indiaanse fluit en didgeridoom. De kinderen kunnen er gratis cupcakes maken voor de tuinvogels en deelnemen aan een leuk spel. Je kan er op verkenning gaan in het natuurgebied en op 7 verschillende plekken genieten van de wereld van vogels, paddenstoelen, bomen, vlinders, sprookjes en bijgeloof. Tijdens de wandeling ontdek je ook de resultaten van het wekelijks natuurbeheer. Voorzie 2 uur tijd voor deze wandeling en aangepast schoeisel bij regenweer.

Kom je met de fiets of het openbaar vervoer? Dan ontvang je een cadeautje van Oxfam Wereldwinkels, omdat je zo’n zorg draagt voor het milieu!

Voor wie met de auto komt, is er beperkte parking op Schroeilaan. Wegwijzers leiden je naar de picknickweide.
Wanneer: Zondag 28 september 2014 doorlopend van 11u00 tot 17u30
www.hobokensepolder.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.