Radio Minerva dansnamiddagen

Oorspronkelijk vonden de dansnamiddagen plaats in de feesttent van Radio Minerva op Sint-Anneke, maar sinds vorig jaar komt ‘Radio Minerva op tournee’ naar de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen. Er zijn negen dansnamiddagen in verschillende dienstencentra. In totaal worden 1040 senioren verwacht.

Het programma is elke keer goed gevuld met een driegangenmaaltijd (soep, hoofdgerecht, dessert), een optreden van bekende artiesten en muziek met dj Danny Van Tichelen. De dansnamiddag start telkens om 12 uur met het middageten, vanaf 13 uur beginnen de optredens en muziek.
Op maandag 24 november 2014 brengen ze zangeres Lindsay mee naar DC Portugesehof, Portugesestraat 1,  2660 Hoboken
Kaarten zijn te koop in alle Dienstencentra van Antwerpen en  kosten 14 euro per persoon voor een dansnamiddag, maaltijd inbegrepen. Wie geen senior is of niet in Antwerpen woont, betaalt 18 euro.
Alle adressen en meer informatie vindt u op www.zorgbedrijf.antwerpen.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.