Fietscomfort in Hoboken verbetert

Het fietspad aan de Schroeilaan in Hoboken wordt vervangen door rode asfalt. Dit zal het comfort voor fietsers aanzienlijk verbeteren. Ook de spoorwegovergang aan de Kapelstraat wordt aangepakt waardoor het gemakkelijker wordt er met de fiets over te rijden.

De werken aan het fietspad in de Schroeilaan starten op maandag 29 september en zullen drie weken duren. De hinder tijdens de werken blijft beperkt. De doorgang voor autoverkeer en voetgangers blijft mogelijk. Fietsers worden omgeleid via het Jef Van Lindenfietspad.
Ook de spoorwegovergang aan de Kapelstraat wordt verbeterd. Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, zal de spoorwegovergang aan de Kapelstraat vernieuwen. Hierdoor wordt de spoorweg afgesloten van woensdag 1 oktober tot vrijdag 10 oktober. Het verkeer wordt lokaal omgeleid. De houten balken worden vervangen door een betonnen constructie waardoor het makkelijker wordt om er met de fiets over te rijden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.