Groen Zuid: een beetje volks en gezellig

De uitdaging in Hoboken bestaat er in om zowel het project als de omgeving te laten leren kennen. De streek heeft heel wat troeven, die onterecht een goed bewaard geheim zijn. Met veel lokale fotografie scheppen we een authentieke sfeer.

Ook het buurtgevoel speelt een grote rol. De nieuwe wijk mag niet ‘clean’ aanvoelen, maar net een beetje volks en gezellig. De verscheidenheid in architectuur is daarin een belangrijke pijler. De wijk biedt een waaier van woonunits aan, van betaalbare 1-slaapkamerapartementen tot grote ruime gezinswoningen in uiteenlopende stijlen…
Lees het hele artikel op common-ground.eu

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.