Gidsenwerking Fort 8 Hoboken viert verjaardag met Brialmontmartre

Op 19 oktober zijn kunstenaars  welkom in het binnenfort van fort 8 te Hoboken. Schilders, tekenaars, beeldhouwers  enz.  kunnen zich tonen in tentoonstellingen, demonstraties en workshops in de eerste editie van Brialmontmartre.

Montmartre – Parijs

KUNSTENAARS (M/V) GEZOCHT
Je  krijgt op deze indoor-outdoor kunstmarkt een plaats van max 3 m x 3 m  die je zelf inricht. Je brengt dus zelf zo nodig tafel, stoel, schildersezel of beeldhouwstoel enz. mee. Wees creatief! Laat je inspireren door het échte  Montmartre. Als het weer nog een beetje meezit kun je ook buiten opstellen. Maar ook daar zorg je zelf voor alles.
Opstellen kan vanaf 8 uur ’s morgens. Om 11 uur gaan we van start tot 18 uur.
Inschrijven op fortgidsen@outlook.com of bellen naar 0495 27 05 19.
Deelnemen is gratis, komen kijken eveneens. Zo vieren wij onze vijfde verjaardag.
De Gidsenwerking Fort 8 Hoboken werd vijf jaar geleden opgericht in de schoot van Het GenOOtschap- stuwgroep voor cultuur. Sindsdien hebben de gidsen en fort(w)achters, ook bekend als de “gamellenboeffers” het tot hun opdracht gemaakt het fort van Hoboken voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Recent werd een grote opruimactie ondernomen om het “erfgoed” van vorige gebruikers te verwijderen.
Het pop up cafetaria in een unieke setting is vanaf  ’s morgens actief om u van het nodige te voorzien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.