Minimusea in Hobokense winkels

Tot 31 oktober staan in verschillende Hobokense winkels minimusea opgesteld. De kunstwerkjes zijn van leerlingen van het atelier In Situ en andere ateliers van de Academie Hoboken (Beeldende Kunsten).  Het project omvat 20 museumzalen op schaal 1/14 met als afmeting 50 cm breed en 30 cm diep en hoog, onder de noemer Beeldwinkel-Winkelbeeld.

© Helena Blyweert

Wie de minimusea graag gaat bekijken, kan hier terecht:
  • Beenhouwerij Thyssen, Antwerpsesteenweg 397
  • Bloemenwinkel Primavera, Groenstraat 167
  • Dagbladwinkel De Witte, Draaiboomstraat 2
  • Taxi Sinjoor, Kioskplaats 91
  • Doopsuikerwinkel Ababbel, Kapelstraat 22
  • Fotostudio Interstudio, Kapelstraat 11
  • Hobby/handwerkwinkel Klein Duimpje, Berkenrodelei 78
  • Leescafé UiThuis, Kapelstraat 64
  • Academie Hoboken Beeldende Kunsten, Oudestraat 41
Dit project werd gerealiseerd naar een ontwerp van het In Situ atelier in samenwerking met andere ateliers van de Academie Hoboken Beeldende Kunsten. Het InSitu atelier is een artistiek beeld-atelier waar leerlingen onder individuele begeleiding een eigen vormentaal ontwikkelen om ideeën om te zetten in objecten of installaties met een bijzondere aandacht voor de ruimte rond het werk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.