1000 Voices for Peace

1000 Voices for Peace is een grote verbroedering tussen 35 koren uit binnen- en buitenland. Met 15 duoconcerten op 5, 6 en 7 november 2014 in Vlaanderen, Brussel en Wallonië geeft elk koor het beste van zichzelf en geven zij samen kleur aan het 1000 Voices for Peace verhaal.

Op 9 november 2014 worden al deze koren, meer dan 1000 stemmen sterk, ÉÉN.
Ze brengen, samen met Brussels Philharmonic, de wereldpremière van een vredesoratorium van de grote Poolse componist Krzysztof Penderecki. Onder het patronaat van Herman Van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad, levert het Festival van Vlaanderen Brussel zo zijn bijdrage tot herdenking van de Grote Oorlog.

Don Boscokoor

Op donderdag 06/11/2014 is het de beurt aan ons eigen Don Boscokoor en het Hart House Chorus (Canada).

Vanaf 19u30 in de Heilige Familiekerk, Salesianenlaan 1A
Kaarten bestellen kan via Sherpa.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.