Kleine levens in de Groote Oorlog

Leerlingen en leraren van de Academie Hoboken Muziek-Woord brengen op zaterdag 6 december in kasteel Sorghvliedt de voorstelling ‘Kleine Levens in de Groote Oorlog’.

Docente woord Vicky Florus: “De helden van de Eerste Wereldoorlog bevonden zich niet enkel aan het front, maar ook elders. Ook ‘gewone’ mensen, moeders, kinderen en ouderen probeerden de harde tijden te overleven. In deze voorstelling krijgen zij een stem. We brengen teksten van onder andere Arne Sierens en Paul Van Ostayen.” “We omkaderen de voorstelling met muziek uit de periode van de Eerste Wereldoorlog. Leerlingen en docenten brengen werken van Claude Debussy, Frank Bridge, maar ook populaire soldatenliederen”, besluit docente piano Els Bierwerts.
Waar: Kasteel Sorghvliedt, Marneflaan 3
Wanneer: zaterdag 6 december om 20 uur
Prijs: 6 euro
Vooraf reserveren via tel. 03 292 65 30 of via www.uithuishoboken.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.