Aan Chesil Beach

Na succesvolle vertoningen tijdens de Zomer van Antwerpen zijn Tanya en Vergauwen nu terug met hun voorstelling ‘Aan Chesil Beach’. Op vrijdag 5 december spelen ze in het UiThuis in Hoboken.

Tanya en Vergauwen

‘Aan Chesil Beach’ vertelt het liefdesverhaal van twee pasgehuwden, Edward en Florence, op de avond van hun huwelijksnacht. De man kan niet wachten, de vrouw wil de avond liever overslagen. Het stuk is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ian McEwan.
Het theaterduo Tanya Zabarylo en Michael Vergauwen maakt vaak intieme theatervoorstellingen gebaseerd op wereldliteratuur. In hun voorstellingen ligt weinig vast. Verrassing is hun grootste troef. Ze leerden het verhaal min of meer van buiten, maar wie wanneer zal beginnen praten, en welke fratsen de ander uit zijn mouw schudt, daar hebben ze beiden het raden naar. Elke voorstelling is uniek en het contact met het publiek is steeds belangrijk.
Waar: UiThuis Hoboken, Kapelstraat 64
Wanneer: vrijdag 5 december om 20.30 uur
Tickets: via www.uithuishoboken.be of uithuishoboken@stad.antwerpen.be
Voorverkoop: 8 euro – kassa: 10 euro

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.