Harold Rosherstraat-Boombekelaan opnieuw opengesteld

Maandag 22 december wordt het kruispunt Harold Rosherstraat-Boombekelaan om 14 uur opnieuw opengesteld voor het verkeer.

De voorbije weken was het kruispunt Harold Rosherstraat-Boombekelaan afgesloten voor de plaatsing van een nieuwe fietstunnel en de aansluiting op de nutsvoorzieningen van de toekomstige nieuwe wijk Groen Zuid. Ondertussen werden de wanden van de fietstunnel aan de Harold Rosherstraat afgewerkt en werd de riolering in het wegdek geplaatst.
Dit weekend en maandag wordt het kruispunt terug vrijgemaakt en worden de sleuven opgevuld met beton zodat het kruispunt terug kan opengesteld worden op maandag 22 december.
In een tweede fase zal het district Hoboken het hele kruispunt heraanleggen met een veilig fietspad dat aansluit op het bestaande. Het district zal de bewoners daarover verder inlichten als er een concrete timing gekend is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.