Terug lokale radio voor Hoboken

Peter De Vos en Vera Caremans bij het standbeeld van De Hobokenaar
Hobokenaars Peter De Vos en Vera Caremans willen samen de lokale internetradio Radio Hoboken nieuw leven inblazen. ‘Vanaf november zullen we nu en dan Hobokense nieuwsitems belichten’, zegt De Vos. ‘En tegen begin volgend jaar hopen we een volledige programmatie te kunnen voorstellen.’
Het zondagochtendprogramma Het Genootschap zou alvast moeten uitgroeien tot hét paradepaardje van het lokale radiostation. ‘Een lichte en lokale versie van De Zevende Dag’, omschrijft Peter De Vos het programma. ‘Samen met Vera Caremans laat ik twee uur lang interessante Hobokense gasten aan het woord. Intussen kunnen Hobokenaars via een chatprogramma inspelen op wat in onze studio wordt gezegd.’… (Koen De Beuckeleer)

Lees het hele artikel op Het Nieuwsblad.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.