OperA-Z – Matinee in Cura

Vanaf 1 februari 2015 is er opera in Cura op Radio Hoboken. Elke zondagnamiddag, vanaf 14 uur krijgt u de mooiste stukken van de grootste componisten in de beste uitvoeringen: Mozart, Verdi, Handel, Wagner, Puccini,…Cura op zondag, dat is CultuurRadio van het hoogste niveau.


Foto: Vanaf 1 februari 2015 is er opera in Cura op Radio Hoboken. Elke zondagnamiddag vanaf 14 uur krijgt u de mooiste stukken van de grootste componisten in de beste uitvoeringen: Mozart, Verdi, Haendel, Wagner, Puccini,...Cura op zondag, dat is cultuurradio van het hoogste niveau.

Opdat u goed voorbereid zou kunnen genieten, starten de samenstellers van het programma een speciale blog waarop u de synopsis vindt en de nodige informatie over de uitgezonden versie. 
Wij houden u op de hoogte.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.