SHIFT ROCK vs Club 64 Demo Battle

Op 30 april slaan Fameus, Cultuurwerking Hoboken en SHIFT ROCK festival de handen in elkaar voor een Demo Battle. Dit in het kader van Lokale helden (een project van Poppunt), dat die dag op meerdere plaatsen in Vlaanderen zal plaatsvinden.

Om deel te nemen aan de Demo Battle kan je nu inschrijven via dit formulier, . Uit de inschrijvingen worden dan 6 groepen geselecteerd. Zij mogen op 30 april hun talent tonen aan de jury en maken zo kans op een leuke prijs. De voorwaarden om deel te nemen kan je hier vinden.

Er zijn 2 prijzen te winnen:

  • Juryprijs: opnametijd in Rockstar Recordings studios
  • publieksprijs: podiumplaats op SHIFT ROCK 2015 (dit op zaterdag 4juli)

Voor bijkomende informatie kan u terecht op demobattle@shiftrock.be of bij het UiThuis via 03 292 65 30.

    Geef als eerste een reactie

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.