Dikketruiendag in kleuterschool Accent

Een graadje minder verwarmen merk je nauwelijks, maar betekent wel 7% minder stookkosten en broeikasgassen! Op vrijdag 13 februari is het Dikketruiendag. Heel wat scholen van het Stedelijk Onderwijs zetten de verwarming lager en trekken een dikke trui aan. Om warm te blijven organiseren de scholen allerlei leuke activiteiten. Omdat vrijdag ook carnaval en het einde van de actie ‘helm op, fluo top‚Äô gevierd worden, organiseren sommige scholen Dikketruiendag een dagje vroeger.

Deze week is het ook de Vlaamse week tegen pesten. Daarom staat Dikketruiendag in kleuterschool Accent (Romestraat) dit jaar in het teken van anti-pesten. Vrijdag zullen alle kleuters een rood accent dragen: de kleur van de liefde en vriendschap. Ze zullen samen lopen, springen, knuffelen en warme soep eten om het warm te krijgen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.