Buitenspeeldag 2015

Nee, het is géén aprilgrap! Integendeel, het is stilaan een vaste waarde. Op de laatste woensdag vóór de paasvakantie beleven héél veel kinderen en (groot)ouders de dag van hun leven in Hoboken! Na de schooluren begeven zij zich naar het park voor een hele namiddag spelen en sporten! Het park is dé plaats om buiten te spelen: grote grasvelden, een atletiekpiste, een avontuurlijke speeltuin, …

Heel wat organisaties slaan de handen in elkaar, dus ook dit jaar zijn er weer ongelooflijk veel sporten en spelen om uit te proberen. Ben je een voetballiefhebber? Wil je liever eens een echte klimmuur overwinnen? Of hou je het bij een spelletje sjoelen of petanque? Dat zijn slechts enkele van de vele sporten vandaag! Ga jij liever creatief aan de slag? Ook knutselactiviteiten zullen niet ontbreken. Een kinder-DJ zorgt voor sfeer en muziek. Om de allerkleinsten niet te vergeten, is er een kleuterdorp dat dit jaar uitgebreid wordt met extra spelen. Nieuw dit jaar, is een extra aanbod voor tieners. Er zullen aparte activiteiten zijn voor de +12 – jarigen, zodat niemand uit de boot valt.
Ben je een vaste klant op de Buitenspeeldag in Hoboken of wil je het nu ook wel eens beleven? Leg je ravotkleren dan al maar klaar, want dit wordt een dag om niet te vergeten!
Wanneer: woensdag 1 apr 2015 vanaf 13.00 uur
Waar:  Park Sorghvliedt, Marneflaan 3
Info: jeugddienst.hoboken@stad.antwerpen.be of  03 292 65 43

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.