Gratis EHBO-les: hulp bij huis- tuin- en keukenongevallen

Heb je het al eens meegemaakt? Je kleinkind, echtgenoot of buurman heeft in een onhandige bui een ernstige wonde opgelopen. Wat nu? Kan je de wonde zelf verzorgen of moet je de hulp van een arts inroepen? Voor dergelijke situaties is er de gratis EHBO-les: hulp bij huis- tuin- en keukenongevallen. Een medewerker van Rode Kruis Vlaanden leert je wat je zelf kunt doen bij een ongelukje en wanneer professionele hulp onmisbaar is.

De gratis vorming gaat door in het OLC (Distelvinklaan 22, 2660 Hoboken) op donderdag 26/03/2015 om 19u00. Schrijf je gratis in op het secretariaat in CVO Antwerpen campus Hoboken of stuur je naam naar info@cvoantwerpen.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.