Topclub DHW United Antwerpen steunt ‘Kom op tegen Kanker’

De Hobokense dameshandbalclub DHW steunt, in samenwerking met het district Hoboken, de actie ‘Kom op tegen Kanker’ door 1 euro extra op de inkomprijs te vragen voor de thuiswedstrijd van zondag 22 maart. DHW legt per toeschouwer bovendien zelf ook nog eens 1 euro bij. Dat bedrag gaat integraal naar ‘Kom op tegen Kanker’.

Het district Hoboken wil zo veel mogelijk inwoners en sportliefhebbers warm maken voor het initiatief en promoot het via de website en lichtkrant in het district.
Op zondag 22 maart spelen de beloften om 17.15 uur. Om 19 uur speelt de eerste ploeg van DHW United Antwerpen tegen meervoudig landskampioen Femina Visé. Het wordt dus geen gewone thuiswedstrijd maar meteen een topmatch in de Play-Offs van de handbalcompetitie. DHW rekent op een heleboel supporters om de avond in sporthal Sorghvliedt aan de Krijgsbaan 20 in Hoboken tot een succes te maken.
Meer info vinden geïnteresseerden op de website www.dhwa.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.