Zetels van Goud

’Zetels van Goud’ van theatergezelschap Laika is een stuk over vriendschap, dromen en een wereld van verschil. Geniet samen met uw kleinkinderen in het UiThuis van de multiculturele voorstelling ‘Zetels van Goud’ van theatergezelschap Laika.

Ali en Aline zijn beste vrienden. Aline heeft een papa en een immense berg speelgoed. Ali heeft een mama en een vliegend tapijt. Het liefst zouden de twee altijd bij elkaar zijn om te spelen, te fantaseren en plannen te maken voor de toekomst. Een toekomst met een mama en een papa in één huis. Voor hen is het simpel: Alines papa en Ali’s mama moeten zo snel mogelijk trouwen. Maar zijn ze wel verliefd op elkaar? En spreken ze nu wel of niet dezelfde taal?
Wanneer: dinsdag 7 april 2015 om 14u
Waar: UiThuis Hoboken, Kapelstraat 64
Prijs: kind: 3 euro, volwassenen: 4 euro
Tickets: Tel 03 292 65 30 of in het UiThuis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.