Expo 64: Jenny Verheulpen

Jenny Verheulpen (°1946) volgde op jonge leeftijd een opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Mechelen waar haar talent voor portrettekenen duidelijk werd. Ze groeide op tussen bloemen en planten en maakte van bloemsierkunst haar beroep. Haar creativiteit kwam hier voluit tot leven.

Na haar pensioen zocht zij een nieuwe uitdaging en ging aquarellen schilderen. Zij volgt sinds drie jaar schildercursus in dienstencentrum Victor De Bruyne in Hoboken. Jenny schildert voornamelijk portretten, landschappen, tuinen en bloemen in aquarel. De taferelen vloeien sierlijk uit haar hand en penseel. Maar haar voorkeur gaat duidelijk naar portretten die ze met veel passie en geduld schildert.
Wanneer: dinsdag 31 maart tot zaterdag 2 mei 2015
Waar: in het leescafé tijdens de openingsuren van de bibliotheek, UiThuis Hoboken, Kapelstraat 64
Prijs: gratis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.