Hoboken gaat tijdens de paasvakantie voor 100% jong

Voor iedereen tussen 4 en 18 jaar is er deze vakantie weer heel wat te doen. Je hoeft daarvoor alleen maar een gratis A-kaart af te halen in het UiThuis, museum of zwembad in de buurt. Er zijn dit keer ook verschillende gratis activiteiten waarvoor je niet op voorhand hoeft in te schrijven.

Alle kinderen uit de lagere school zijn welkom in de sporthal om zich uit te leven in een survivalbaan, met een opblaasbaar basketbalspel en nog veel meer. Of ze gaan mee op avonturentocht in de Lilse Bergen! Echte waterratten komen zeker naar de zweminstuif. Tieners maken zelf een schoudertas, of kiezen voor sport met een namiddagje hockey of een initiatie skaten en BMX-en.
Je kan de brochure met het volledige aanbod afhalen in het UiThuis of bekijken op de website: www.antwerpen.be/kinderen en www.antwerpen.be/jongeren.
Inschrijven kan via de website of de infolijn: tel. 03 22 11 333

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.