Dernykoers en Provinciaal Kampioenschap

De organisatoren van de Ereprijs Victor De Bruyne en de Memorial Marcel Janssens maken van 1 mei een echte sportdag. Zo krijgen de dernywedstrijden, waarbij renners achter motorfietsen rijden, veel aandacht.

Foto: http://www.hoboken.be

De juniorenwedstrijd wordt dit jaar uitzonderlijk het Provinciaal Kampioenschap. Wie wint, is kampioen van de provincie Antwerpen. Om 12 uur starten de dernywedstrijden, voor elite zonder contract. De G-sporters, fietsers met een beperking, starten om 12.55 uur en de finalewedstrijden achter derny vanaf 14 uur. Vanaf 15 uur volgt de start van het Provinciaal kampioenschap voor junioren. U kan supporteren in het centrum, met start en aankomst in de Berkenrodelei.
Wanneer: vrijdag 1 mei 2015 vanaf 12 uur
Waar: centrum van Hoboken
Info: 03 338 30 66 of www.wacteam.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.