Zwerfvuilactie aan de Hollebeekvallei

Als het lente wordt, kriebelt het om thuis alles op te ruimen. Dat gevoel hebben de meeste mensen en ook in de tuin is er dan werk. Ook in de Hollebeekvallei, die de “tuin” is van heel wat buurtbewoners, ligt er zwerfvuil en sluikstort. Daarom is er op zondag 12 april een zwerfvuilopruimactie.
Het is een samenwerking van de buurtbewoners van de Hollebeekvallei, Natuurpunt Hobokense Polder, Opsinjoren, Vreedzaam Protest tegen Zwerfvuil-actiegroep en actiecomité Hollebeek.

Foto: Eveline Leemans

Praktisch:
Afspraak op zondag 12 april 2015 om 14 u aan het bruggetje van het Hollebeekpark. Om 16.30 u wordt iedereen daar terug verwacht. Daar kan bij een drankje en hapje nog wat worden nagepraat.
Materialen om het vuil te verzamelen (handschoenen, vuilzakken, afvalgrijpers, emmers, kruiwagen) zullen aanwezig zijn, wandelschoenen of beter nog, laarzen zijn aangewezen.
Om enig idee te hebben met hoeveel we zullen zijn, vragen we om uw deelname te melden bij de conservator van het gebied: Dirk Vandorpe via dirk.vandorpe@telenet.be. Hier kan je ook bijkomende vragen stellen indien je dat wenst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.