Het rommelt in de Aartselaarstraat

In 2012 besloten enkele bewoners van de Aartselaarstraat om eens een rommelmarkt te organiseren in hun straat. Ze staken de hoofden bij elkaar en begonnen enthousiast aan de organisatie. Het grote grasplein ter hoogte van de Paul Vekemanslaan was dan ook een ideale locatie. Al snel hadden de organisatoren 35 inschrijvingen en de eerste Aartselaarstraat rommelmarkt werd een feit.

“Ik had¬†het idee om de mensen de kans te geven hun gegevens achter te laten voor¬†een volgende editie en daar hadden we al¬†meteen 60 reacties op”, aldus mede organisator Danny Verelst. Met maar liefst 100 standen werd de volgende editie eveneens een succes.

Op zaterdag 18 april 2015 staat, mede dankzij de spontane hulp van verschillende buren, de vierde editie op de agenda. Met dit jaar maar liefst 124 standhouders op het grasplein. De ideale gelegenheid voor een dagje snuisteren en smikkelen.
Wanneer: zaterdag 18 april tussen 9u en 17u
Waar: grasplein Aartselaarstraat (kruispunt Paul Vekemanslaan)
Prijs: gratis
Info: 0473 66 24 53

 
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.