Bij de buren op de picknick

Kom gezellig picknicken in park Sorghvliedt  met uw (klein)kinderen. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar zijn er theatervoorstellingen in grote tenten. Het Jeugdfilmfestival toont kortfilms voor heel het gezin.
Toneelgezelschap Luxemburg zet een aantal fleurig gedekte picknicktafels neer waar u uw eigen lunchpakket kan opeten. Als traktatie krijgt de hele familie een sapje en snoepje. Er zijn creatieve workshops en kinderen kunnen sjoelbakken en petanquen.

Theatervoorstellingen:
Henri gaat naar Parijs
Henri woont in een huisje in een dorp, maar droomt van Parijs. Daar zijn meer huizen en bomen en bussen en parken. Op een dag vertrekt hij, maar weet hij de weg wel? Zal hij er geraken en zich thuis voelen?
Azizi en de kleine blauwe vogel
In het land van de Halve Maan zorgen de strenge heersers Toer en Ditta goed voor zichzelf. Ze wonen in een paleis, schrokken de hele dag en laten anderen maar werken. Ze sluiten alle blauwe vogels op in een kooi.  Op een dag ontsnapt er één en vliegt naar het paleis… 
Wanneer: vrijdag 17april 2015 vanaf 12u30
Waar: Park Sorghvliedt, Marneflaan 3
Prijs: gratis
Info: jeugddienst.hoboken@stad.antwerpen.be of 03 292 65 43

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.