Gezocht: mannen en vrouwen die graag bekeken worden

Voor De Kunstberg, een kunstenfestival op zondag 31 mei 2015 in park Sorghvliedt, zijn de organisatoren nog op zoek naar enkele mannen en vrouwen die graag tentoongesteld willen worden als levend schilderij in een museum. Alle leeftijden, nationaliteiten, kleuren, maten en gewichten zijn welkom. Enige vereiste is graag en vrijwillig willen deelnemen en genieten van een origineel dagje plezier.

In en rond kasteel Sorghvliedt wordt een kunstenmarkt opgesteld waar u kennis kan maken met kwalitatieve creaties van amateurkunstenaars. Diverse kunstdisciplines komen aan bod: juweeldesign, schilder- en tekenkunsten, keramiek, ijzersmeden, glas bewerken, Vilt, etc. Hiervoor zijn nog enkele plaatsjes vrij dus kunstenaars die graag eens met hun werk naar buiten komen zijn van harte welkom.
Er is verder een optreden van de Japanse TàTakeTaiko percussie groep en de Hobokense talentengroep Carmamuse. De bezoekers krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan diverse workshops. Als u meer van dansen houdt kan u dan weer genieten van de dansgroep De Lindy Hoppers.
In het kasteel kan u genieten van een waarachtige levende ‚Äėmannententoonstelling‚Äô. Deze expo omvat levende mannen in alle maten en gewichten, die zich als kunstwerken aan het publiek openbaren. Mede onder de regie van de Antwerpse nachtburgmeester Vitalski, tevens deel van het decor.¬†uiteraard. Als tegenhanger is er ook een levende vrouwententoonstelling. Conceptontwikkeling en kleding door styliste Danane Bazouka.
 
Mensen die graag willen meewerken mogen een seintje geven via suzanne.vuegen@hotmail.com.

Wanneer: zondag 31 mei 2015 tussen 11 en 18 uur
Waar: park Sorghvliedt, Marneflaan 3
Prijs: gratis
Info: suzanne.vuegen@hotmail.com
De Kunstberg @ Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.