Terug genieten van het Zomercafé in park Sorghvliedt

Het zomercafé in de Oranjerie in park Sorghvliedt in Hoboken opent dit jaar opnieuw de deuren van vrijdag 1 mei tot en met woensdag 30 september.

In 2012 werd de Oranjerie in park Sorghvliedt volledig vernieuwd. Het gebouw behield zijn historische eigenheid en er werden nieuwe faciliteiten toegevoegd met oog voor moderne architectuur. Het authentieke en lichte karakter van de zaal zorgt voor een unieke en bijzondere sfeer. De Oranjerie bestaat uit een binnenruimte van meer dan 150 m² met een vast sanitair en keukenblok. De buitenruimte grenst aan het park en kan uitgebreid worden met een terras.
Het district Hoboken ging vorig jaar met de stad Antwerpen op zoek naar een exploitant voor het Oranjeriegebouw in park Sorghvliedt in Hoboken. Sense werd met zijn concept voor een pop-upzomerbar de winnaar. In de overeenkomst was opgenomen dat het concept kon herhaald worden in 2015 mits een positieve evaluatie.

De zomerbar was een succes en opent ook dit jaar de deuren van 1 mei tot 30 september. Op de kaart van het zomercafé staan eenvoudige en betaalbare gerechten zoals soep, croque monsieur, tapas, pannenkoeken en schepijs. Terwijl ouders of grootouders genieten van een drankje, kunnen kinderen zich binnen of buiten amuseren met uitgeleende spelletjes. Geïnteresseerden kunnen er ook terecht voor bv. een receptie, babyborrel of feestje.
Iedereen is welkom op de feestelijke opening op vrijdag 1 mei om 17 uur. ‘De Gebroeder op 78 toeren’ zorgen voor muziek.
Praktisch:
  • Zomercafé Hoboken in de Oranjerie, park Sorghvliedt, Marneflaan 3, 2660 Hoboken
  • Het café is open op woensdag, donderdag en zondag van 11 tot 20 uur en op vrijdag en zaterdag van 11 tot 23 uur. Maandag en dinsdag is het café gesloten.
  • Geïnteresseerden kunnen terecht op de Facebook-pagina van Zomercafé Hoboken of info vragen via zomercafe.hoboken@metsense.be of 0491 39 54 57.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.