Doe mee met burendag op 29 mei

Op 29 mei worden de stoelen op de stoep gezet en is het voor de tiende maal burendag.
Een stoel, hapjes/drankjes een enthousiaste buren. Meer hebt u niet nodig om uw buren te leren kennen. Dat is heel eenvoudig. Neem deel aan Burendag. Op 29 mei 2015 zetten Antwerpenaren opnieuw hun stoel op de stoep om een praatje te slaan met de buren. Opsinjoren biedt bovendien 50 euro ondersteuning om een hapje en drankje aan te bieden. Inschrijven kan tot 22 mei 2015 via de inschrijfknop rechts.
Voor deze gelegenheid kroop stadsdichter Stijn Vranken in zijn pen. Hij schreef een ode aan de buren want volgens Vranken zijn buren echte helden binnen handbereik.
Het gedicht in supergrote raamsticker
Het gedicht wordt op 5000 doorschijnende raamstickers in A’ en A3 formaat gedrukt.
Wil jij er om aan de ramen in de straat te hangen? Schrijf je straat in voor Burendag. Elke deelnemende straat ontvangt een aantal exemplaren. Zo kan je tonen dat ook in jouw straat helden binnen handbereik wonen.

Zo maakt u er een fijne burendag van
  • Nodig alle buren uit
  • Hou het kleinschalig en eenvoudig
Opsinjoren helpt u graag
  • U kan een financiële ondersteuning van max. 50 euro aanvragen. Lees de veel gestelde vragen voor meer informatie
  • U krijgt promotiemateriaal om uw buren uit te nodigen en aan te spreken
  • U krijgt promotiemateriaal om uw straat te versieren
Promomateriaal
U kan flyers en affiches ophalen in één van de verdeelpunten. Wenst u nu al een promopakket om de buren warm te maken? Vul dan dit formulier in. Wij sturen het nodige materiaal op.
Inschrijven
U kan inschrijven tot een week voor Burendag. Klik hier en volg de instructies die op het scherm verschijnen. Toch problemen? Dan kan u tijdens de kantooruren bellen naar het gratis nummer 0800 25 8 25.

De Burendag komt tot stand in samenwerking met de vrijwilligers van de werkgroep Burendag. Deze werkgroep staat open voor nieuwe vrijwilligers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.