Dit weekend is voor Miek!

Vorig jaar moesten familie en vrienden afscheid nemen van Miek Van Huffelen. Ze overleed helaas aan de gevolgen van borstkanker. De laatste vijf jaar van haar leven heeft Miek zich met hart en ziel ingezet voor de organisatie “Think Pink”, de nationale borstkanker campagne die zich dagelijks bekommerd om het lot van borstkankerpatiënten en hun familie.

 

Enkele goede vrienden hebben Miek beloofd om haar op een originele manier in gedachten te houden. En dat doen ze op 16 mei 2015 met een heus festival om haar naam te eren. ‘Ze was een echte levensgenieter die maar al te graag naar Werchter of andere festivals ging. De keuze om een muziekfestival te organiseren, lag dan ook voor de hand’, aldus Pascal Ponsaers.

 

Axl Peleman zal het festival in gang zetten om 16u, gevolgd door Eric Baranyanka, Iris van Straten, Epitome ( het vroegere Sum Of A Kind ), Kollektief, LPA Band, DJ Noise en Discobaar A Vader ! Het einde is voorzien omstreeks 24u. Maar niet getreurd ! Er is nog een afterparty in jeugdhuis Joh met het dj-duo Tall & Small.
Het Vlaamse Kruis Antwerpen-zuid zal met een ploeg hulpverleners aanwezig zijn op Miekrock. Het afdelingsbestuur heeft besloten dit volledig gratis te doen.

Wanneer: zaterdag 16 mei. 14u – 24u.
Waar: Park Sorghvliedt, Marneflaan 3.
Prijs: VVK 10 euro, kassa 15 euro. De opbrengst gaat integraal naar Think Pink.

Voorverkoop: tot 13 mei via

  • Krantenwinkel De Witte, Draaiboomstraat 2, Hoboken
  • Strijkatelier Picobello, Eikenlei 60
  • Jeugdhuis Joh, Oudestraat 81
  • Ponsaers Pascal 0478/ 291 920
  • Helsen Johan 0471/ 544 536
  • Mets Franco 0496/ 600 329
  • Van der Mijnsbrugge Griet 0476/ 451 880
  • Roels Zoja 0486/ 476 702
  • of via thinkmiek@gmail.com

 Info: Miekrock @ Facebook

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.