Facebookgroep Hoboken viert 2660 leden

‘Zodra het magische aantal van 2660 leden bereikt is geven we een mooi volksfeest’. Zo stond bij de start te lezen op Facebookgroep 2660Hoboken.

Deze Facebookgroep werd vijf jaar geleden in het leven geroepen met als doel zoveel mogelijk informatie over Hoboken te verzamelen op een vaste plaats.
‘Er was zoveel te doen in Hoboken en mensen waren zelden op de hoogte omdat de informatie hierover veel te verspreid zat. Daarom hebben we onze Facebookgroep in het leven geroepen. Om zo al die flarden informatie samen te voegen tot een leuk geheel’, aldus de beheerder.
Omdat belofte schuld maakt organiseren de medewerkers van 2660Hoboken deze zomer een leuk, volks feest voor al hun leden. We mogen al verklappen dat het feest in augustus zal plaatsvinden, maar voor de details moeten we nog even geduld oefenen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.