Wedstrijd: Wie is Illiyana?

Op zaterdag 13 juni om 15 uur stelt de cultuurraad Hoboken samen met het district de debuutroman van Arwen Mannens voor in Kasteel Sorghvliedt. Misschien behoort u tot de groep gelukkigen die reeds een exemplaar konden versieren. Dan is dit bericht niet voor u bestemd. Want wij – dat is de redactie van Zoveel meer Hoboken – richten ons tot al diegenen die het boek nog niet hebben gelezen maar er toch zo graag een zouden te pakken krijgen. Gratis.

Wel dat kan. Geef een origineel antwoord op onze vraag en misschien ligt straks dit fantastische fantasy boek gratis en voor niks op uw nachttafeltje. Zoveel meer Hoboken trakteert.
Daar gaan we. In dit eerste deel van de trilogie De laatste strijd draait alles om Illiyana, die opgroeit als de dochter van een arme visser. Ze lijkt in niets op de andere inwoners van Imbri√ę. Er zijn enerzijds de fysieke verschillen, en anderzijds de nogal vreemde gebruiken in haar familie. Zo heeft haar oom Illiyana jaren geleden reeds uitgehuwelijkt aan iemand die ze nooit eerder gezien heeft. Wanneer haar verloofde eindelijk voor haar staat, wordt Illiyana’s leven op zijn kop gezet.¬†
Want…. WIE IS ILLIYANA eigenlijk?
Stuur uw antwoord vóór 10 juni naar info@zoveelmeerhoboken.be en kom zeker naar de voorstelling op 13 juni. De auteur zal de winnaar daar en dan bekendmaken. 

Succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.