Atheneum Hoboken laureaat van de GRAM-prijs

De “Gilde voor Revaluatie Arbeid en Motivatie” – kortweg GRAM – reikt jaarlijks de gelijknamige GRAM-prijzen uit aan leerlingen van het zesde en zevende jaar beroepsonderwijs die zich door vakbekwaamheid, creativiteit of originaliteit hebben doen opmerken. Op die manier wil GRAM de jongeren die bewust kiezen voor een beroepsopleiding, extra aanmoedigen én belonen. De leerlingen van het Atheneum Hoboken zitten bij de laatste drie laureaten.
Op vrijdag 5 juni zakt de GRAM-jury af naar het Atheneum Hoboken. Voor hun eindwerk organiseerden de leerlingen van het 6 en 7de jaar verzorging een Make A Wish-familiedag in Hofstade. Wanneer een kind zwaar en langdurig ziek is, is dat een zware belasting voor het hele gezin. De leerlingen zorgden voor een dag vol animatie en plezier en zo konden de families hun zorgen even vergeten.

De leerlingen van het 6 en 7de jaar beroepsopleiding regelden op voorhand de financiële en administratieve kant van de organisatie. Zij deden geldinzamelacties, zochten sponsors, verkochten wenskaarten, hielden een wafelslag, staken een comedyavond in elkaar en vonden Youssef El Moussaoui en Sven Hardies bereid om tegen een vriendenprijs op te treden in zaal Nova. Er werd voldoende geld opgehaald om alles volledig te financieren.  De dag met workshops en kinderanimatie werd ook van A-Z door de leerlingen van het Atheneum Hoboken georganiseerd. Ook Tatiana Beloy van Ketnet was van de partij. Het werd een groot succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.