Close harmony in Cultuurcafé Moretus

Op zaterdag 6 juni kunt u in het cultuurcafé Moretus aan de Berkenrodelei 36 te Hoboken terecht voor een optreden van Les Voix Perdues. De laatste jaren heeft dit a capella mannenquartet zich voornamelijk toegelegd op het brengen van soldatenliederen in het raam van de herdenkingen rond de Groote Oorlog 1914-1918. Zo stonden ze al enkele keren mee onder de Menenpoort te Ieper en waren ze eerder al in Hoboken te gast op fort 8. 

Maar het repertoire van Les Voix Perdues is veel gevarieerder en Cultuurcafé Moretus leent zich uitstekend voor een ietwat intimistisch close harmony concert. 

Kaarten kosten 6 euro. Het concert start om 20:00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.