Blokkende studenten welkom in Lichtenberg

Studenten die op zoek zijn naar een rustige ruimte om samen te studeren, zijn de hele maand juni welkom in dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen, verspreid over de hele stad.

Voorzitter van Zorgbedrijf Antwerpen Fons Duchateau: “Lawaaierige werken in de straat? Rondspringende broertjes of zusjes? Een fijne, stille ruimte om te studeren, is een geschenk in examentijd. Zorgbedrijf Antwerpen nodigt daarom op verschillende locaties in de stad studenten uit om ongestoord te blokken in een aangename omgeving. Tijdens de pauzes staan zorgoma’s en -opa’s klaar voor goede raad of een kleine snack. Een win-win situatie, voor zowel ouderen als jongeren. En een mooi voorbeeld van hoe generaties kunnen samenwerken en Antwerpen nog socialer en warmer wordt.”
Er is gratis wifi en er zijn op alle locaties zeker senioren in de buurt die de studenten die dat willen, met plezier zullen be(groot)moederen. Zo zetten de klanten en medewerkers van Zorgbedrijf Antwerpen mee hun schouders onder de blok.
Hobokense blokbeesten kunnen dagelijks terecht in woonzorgcentrum Lichtenberg, Voorzorgstraat 1 te Hoboken. Neem best vooraf even contact op via 03 820 87 11 of wzc.lichtenberg@zorgbedrijf.antwerpen.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.