Constantin Meunierplein een heus jongerenplein tijdens de vakantie

In Moretusburg kunnen de kids zich vanaf vandaag ten volle uitleven. Tijdens de vakantie verandert het Constantin Meunierplein in een heus vakantiebuurtplein.

Donderdag 2 juli van 14 tot 16 uur
REUZE 1 TEGEN ALLE
Het hele plein wordt uitgedaagd om verschillende opdrachten te volbrengen. Jullie nemen de uitdaging op tegen de jeugddienst en Buurtsport.
Donderdag 9 juli van 14 tot 16 uur
ECOPLEIN
Hou jij ook van de natuur, kom dan naar ons ecoplein en leer over energie, water en recyclage. Breng ook je oude spullen mee en stop ze in onze verdeelkast.
Donderdag 16 juli van 14 tot 16 uur
KRIJTPLEIN
We zetten het plein in het krijt en in de wol. Een straattekenaar zet een knap werk neer en wij tekenen ons ideale plein uit. De bomen en lantarens kleden we aan met wol. Nadien maken we er een kleurrijke luchtfoto.
Donderdag 23 juli van 14 tot 16 uur
WATERPLEIN MET CARWASH
Deze keer brengen we water op het plein. Voor het eerst zal je zwemmen op het plein. We spelen waterspelletjes en wassen de auto’s in de carwashstraat.
Van maandag 27 tot en met donderdag 30 juli van 14 tot 16 uur
CIRCUSSCHOOL
Er zitten al heel wat clowns op het plein, maar heb jij hun fantastische show al gezien? We oefenen met iedereen die naar het plein komt rond acrobatie met de circusschool El Circo Del Fuego en zetten donderdag 30 juli een spectaculaire show neer. Een show zonder publiek is geen show. Daarom vragen we dat je al je vrienden en familie mee naar het plein brengt om het spektakel te bewonderen.
Donderdag 6 augustus van 14 tot 16 uur
STUNTMANNEN EN VROUWEN
We maken echte superhelden van je. Verkleedkleren, schminken, maskers knutselen en je eigen superheldenfilm maken.
Donderdag 13 augustus van 14 tot 16 uur
KOKEN MET DE PLEINKEUKEN
Gezellig en smakelijk koken in openlucht, het kan! Op het Constantin Meunierplein. We eten onze buik rond en spelen een groot pleinspel.
Donderdag 20 augustus van 14 tot 16 uur
PIMP YOUR BIKE & FIETSPARCOURS
Ben jij een fietskampioen? Dan kan je je kunsten komen tonen op het fietsparcours. Je fiets een nieuw kleurtje geven, accessoires toevoegen of hem laten repareren, het kan allemaal vandaag. Kom dus zeker met je fiets naar het plein.
Van maandag 24 tot en met donderdag 27 augustus van 14 tot 16 uur
BOUWSPEELPLEIN
Altijd al eens een fort, kamp of hut willen bouwen? Van 24 tot en met 27 augustus voorzien we het nodige materiaal op het plein. Dan bouwen we samen aan een te gekke constructie, waar je nadien op kan spelen. Een hamer en/of een zaag kan van pas komen, dus breng het materiaal mee naar het plein.
Vrijdag 28 augustus van 16 tot 18 uur
SUMMER PARTY
De zomervakantie is helaas op haar eind. We maken er een zalig afsluitfeest van met muziek, hapjes, drankjes, een pannafield, workshops en nog veel mee.
Meer weten? Spring gerust eens binnen bij Buurtsport Hoboken @ UiThuis, Kapelstraat 64 (op woensdag van 14u ‚Äď 16u).
www.antwerpen.be/sport

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.