Gratis naar de Zoo op uw verjaardag

Vanaf 1 juli 2015 mag u vijf jaar lang gratis naar de Zoo op de dag van uw verjaardag. Deze traktatie bezegelt de nieuwe samenwerking tussen de Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen en de stad Antwerpen.

De nieuwe overeenkomst komt het nieuwe congrescentrum ten goede. In ruil voor de investering van de stad geeft ZOO Antwerpen vijf jaar lang een geschenk aan elke Antwerpenaar. Vanaf 1 juli 2015 krijgt elke inwoner van de stad Antwerpen op de dag van zijn verjaardag gratis toegang tot de ZOO op vertoon van zijn of haar A-kaart én identiteitskaart (of Kids-ID).
De stad verbindt zich er toe om te investeren in de verbouwing van het nieuwe Elisabeth Center Antwerp tot een volwaardig congrescenter. Het totaalbudget voor het complex komt zowel van de Vlaamse overheid (57,2 miljoen euro) als van de stad (3,25 miljoen euro) en de KMDA (25 miljoen euro). De werken zitten op schema zodat het nieuwe complex eind 2016 officieel de deuren kan openen. De KMDA bouwt hiermee een internationale trekpleister in hartje Antwerpen voor concerten, congressen, theatervoorstellingen en feestelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.